Thursday, October 16, 2008

Calling all IT junkies!!

hah.. korang2 yg nerd macam aku.... meh sini aku nak bgtau...

pada sesapa yg minat bab programming ni, leh la lps ni lepak sini..

aku cuba concenrate kat c++ and vb punya programming..
beginner n intermediate punya level dulu...

so secara tak rasminya, aku melantik diri aku sbg mentor korang.. bole?
kahkahkah..

so tunggu tutorial and tips dari aku nnti...

masvionanas.blogspot diteruskan macam biasa... hal kehidupan aku, viona n damia...

4 comments:

Umi Mia said...

ermm...dulu masa tersilap ambik course masa kat uni..pernah gak belajar pasal C++ nagn VB..nak nangis rasa sbb tak suka....aku dok lepak kat blog lagis atu jer lah....huhuhuhu

prebetsabu said...

kahkahkah...

takpe la.. gi je la lepak kat blog viona tu....

tak reti lak kang aku nak pujuk org2 yg blaja sampai nangis.......

masviona said...

waaa....mari2 anak2..prebetsabu dah start nak hidupkan balik dia nye blog nih...tapi dah tukar konsep lak...layan jerla uols

tuntejay2k said...

wah.. da de yg sudi nak jadi mentor ni.. best2.. pat le wat.. leh tambah ilmu didada yg baru basic je ni.. huhuhuhu..